MUUR STRUCTUUR

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

MUUR STRUCTUUR is een fijne, 'sandy' gestructureerde watergedragen muurverf voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie. Toepassingen: Geschikt voor binnen- en buitenmuren in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken. Houdbaarheid: Bewaren in oorspronkelijke verpakking en op een droge en vorstvrije plaats, min 12 maanden. Reiniging: Reinig handen en gereedschap onmiddellijk na gebruik met zeep en water.

 


MUUR STRUCTUUR is geschikt voor binnen- en buitenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken.Vaak samen gekocht met