STUDIO

 -

 

de Studio: samenwerking en innovatie

Bij Paintfactory staat samenwerking centraal. 'De studio' is een plek waar we samen met getalenteerde lokale makers en ontwerpers unieke interieurstukken tonen. Van ambachtelijk gemaakte tafels tot handgemaakte tapijten, elk element in 'de studio' benadrukt de veelzijdigheid van onze verven en het vakmanschap van de maker.

 

 

bibliotheek van texturen: een bron van inspiratie 

In 'de studio' vind je ook een speciale bibliotheek van texturen. Bezoekers kunnen hier diverse materialen en afwerkingen verkennen en voelen. Het is een inspirerende plek voor iedereen met een passie voor interieurdesign.

 

partners van de Studio

 -

Mowelli

Find the perfect chair to upgrade your home or office space with Mowelli! Whether you're in search of cozy chairs for a breakfast nook or comfortable options for your workspace, Mowelli has got you covered! Up your chair game and get one of our fantastic sustainable designs now.

mowelli.com

Gentse Raamdecoratie

"Raamdecoratie zonder zorgen" is het motto van Gentse Raamdecoratie. Ze bezoeken je thuis of op kantoor met een uitgebreid assortiment stalen en stoffen, begeleidend naar de perfecte raamdecoratie op maat. Raamdecoratie is niet alleen voor comfort, maar ook bepalend voor je interieur. Met hun expertise garanderen ze de ideale keuze voor elke ruimte, van jaloezieën tot paneelgordijnen.

gentseraamdecoratie.be

Arsène

Gestart in 1906 als timmerwerkplaats in West-Vlaanderen, is Arsène nu een eerbetoon aan vier generaties vakmanschap, met een speciale knipoog naar overgrootvader Arsène Defrancq. Deze Belgische meubelproducent combineert familietraditie met hedendaags design. In de Studio worden tafels getoond, vervaardigd met BRUUT van Paintfactory. Arsène belichaamt de rijke Belgische meubeltraditie, waarbij kennis en passie samenkomen in elk uniek stuk.

arsenehome.com

Orac Decor®

Orac Decor® ziet in elke kale muur een blanco canvas. Met meer dan 40 jaar ervaring combineert dit familiebedrijf design met duurzaamheid. Ze inspireren tot het creëren van unieke ruimtes en zetten sterk in op esthetiek en een positieve impact op de wereld. Van eenvoudige plinten tot karaktervolle kroonlijsten, Orac staat voor creatieve vrijheid en duurzame keuzes.

oracdecor.com