KALEI MINERAL

Transparant

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is woensdag afhalen in de winkel of woensdag verzondenKALEI MINERAL is een cementvrije mortel voor binnen en buiten op basis van hydraulische kalk en minerale vulstoffen.  


Ontdek Kalei Minéral: de natuurlijke keuze voor een authentieke uitstraling. Dit 100% minerale product biedt een open systeem voor zowel waterdoorlatendheid (W1-klasse) als waterdampdoorlaatbaarheid, wat uw muren optimaal laat ademen. Het creëert een karakteristieke kalklook met subtiele kleurnuances en een zeer matte afwerking voor een stijlvolle, tijdloze uitstraling.

Ideaal voor monumentenzorg, Kalei Minéral respecteert en beschermt het historische karakter van uw gebouw. Voor een extra egale finish is het perfect af te werken met Muur Buiten Pearl, wat zorgt voor een prachtig, gelijkmatig resultaat. Geef je projecten een duurzame, natuurlijke en esthetisch verantwoorde afwerking met Kalei Minéral.


KALEI MINERAL is geschikt voor binnen en buitenmuren in baksteen, beton en dergelijke.Vaak samen gekocht met