BRUUT

Transparant

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is maandag afhalen in de winkel of maandag verzondenBRUUT is een lokaal geproduceerde minerale textuurverf met een verbluffend natuurlijk uitzicht. Het is een watergedragen afwerkingsverf, geschikt voor binnen en buiten. De innoverende technologie heeft alle eigenschappen van een meercomponentensysteem, maar is dat niet. BRUUT is kant en klaar. 

 

Bruut nodigt uit tot creativiteit en is perfect geschikt om muren, plafonds en schrijnwerk op een eenvoudige manier een stijlvolle, natuurlijke look te geven. Je kan er zo subtiel of wild mee omgaan als je zelf wil, en zo een persoonlijke twist geven aan je interieur. Een zachte, organische salontafel in Risottowit die een cosy sfeer geeft aan je zithoek, of net een opvallend donkere wand in natuursteenlook? Alles kan.


En hoe moet dat dan juist?

Met Bruut geef je je oppervlakken jouw persoonlijke look. De manier van applicatie, tussentijdse droging en afwerking zorgen voor een uniek eindresultaat. We raden aan om de tijd te nemen om te testen welke textuur jij wil. Bruut is een natuurlijk product dat zich aanpast aan jouw hand. Er zijn talloze manieren om textuur aan te brengen, bekijk zeker onze applicatievideos voor inspiratie.

 

Duurzaamheid

Zowat 85% van de opgedroogde verf is mineraal. BRUUT bevat geen toegevoegde VOS, is volledig cementvrij en als oplosmiddel wordt gebruik gemaakt van water. Maar dat is niet alles. De textuurverf is bikkelhard én elastisch, wat er voor zorgt dat oppervlakken extreem goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Krassen wrijf je gewoon schoon met een natte doek, zonder risico op opglanzen.

De kleurencollectie

De BRUUT FAVO collectie bestaat momenteel uit een 16-tal kleuren die de rijke textuur benadrukken. Met vooral natuurlijke tinten, waaronder verschillende witten en beige tinten en warme oranje/rode kleuren past BRUUT in elk interieur. De kleurencollectie wordt de komende maanden nog uitgebreid, naargelang de noden van de markt.


BRUUT is geschikt voor binnen- en buitenmuren, schrijnwerk en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken. 


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 10°C is.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Raadpleeg steeds het veiligheidsinformatieblad
  • Maximum laagdikte 1.5 mm
  • Niet aanbevolen bij puntbelasting
  • Voor vloerwerken: Wij adviseren U in overleg te gaan met onze technische adviseurs voor plaatsing en hun uitdrukkelijke akkoord te vragen. 


Vaak samen gekocht met