KLEURADVIES aan huis!

Geef je huis een nieuwe uitstraling met deskundig kleuradvies

Ben je van plan om je muren een nieuw kleurtje te geven, maar vind je het moeilijk om zelf de juiste kleuren te kiezen? Paintfactory staat voor je klaar met deskundig kleuradvies op maat. Voor slechts €59 komt een ervaren kleuradviseur bij jou thuis om samen de perfecte kleuren te kiezen. Hoe werkt het precies? Laten we het stap voor stap doornemen.

Hoe werkt ons kleuradvies?

Bij Paintfactory begrijpen we dat elke woning en elke persoon uniek is. Daarom begint ons kleuradvies met een bezoek van onze ervaren kleuradviseur aan jouw huis. Onze expert kijkt naar verschillende factoren zoals de lichtinval, mogelijke texturen en natuurlijk jouw persoonlijke smaak. Of je nu houdt van gedurfde kleurcombinaties of liever kiest voor een harmonieus geheel, alles is mogelijk!

Een persoonlijk kleurenpalet op maat

Tijdens het advies helpt onze kleuradviseur je bij het kiezen van kleuren die perfect passen bij jouw interieur en stijl. Dit omvat:

  • Analyse van de ruimte: We bekijken de lichtinval, meubels en bestaande decoraties om een goed beeld te krijgen van wat er nodig is.
  • Persoonlijke voorkeuren: Jouw smaak en wensen staan centraal. Of je nu een rustige sfeer wilt creëren of juist een dynamisch accent wilt toevoegen, wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.
  • Deskundig advies: Onze kleuradviseur heeft jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste trends en technieken. Hierdoor krijg je altijd het beste advies.

Betaalbare luxe voor slechts €59

Een kleuradvies van Paintfactory duurt maximum 2 uur en kost slechts €59. Dit bedrag betaal je aan de kleuradviseur tijdens het bezoek. Hiermee krijg je een compleet en professioneel advies dat je helpt om jouw huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling te geven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het kleuradvies bezoek bespreken we alle mogelijkheden en maken we een plan op maat. Dit kan variëren van het kiezen van de juiste verfkleur voor een accentmuur tot het combineren van verschillende kleuren in een open ruimte. Na het bezoek ontvang je een overzicht van de gekozen kleuren en eventuele verftechnieken die we hebben besproken.

Klant aan het woord: Het Sundae Huis

Een mooi voorbeeld van ons kleuradvies in de praktijk is te zien in het Sundae Huis. Florence, één van onze kleuradviseurs, hielp Eline bij het kiezen van kleuren en texturen voor verschillende ruimtes in hun huis. Het resultaat? Een harmonieuze mix van neutrale basiskleuren en levendige accenten die het interieur tot leven brengen. Lees meer over hun ervaringen op de blog van het Sundae Huis.

Boek nu jouw kleuradvies

Wacht niet langer en geef jouw huis de make-over die het verdient. Boek vandaag nog een kleuradvies bij Paintfactory en ontdek hoe kleur jouw interieur kan transformeren.