MUUR BUITEN KALEI FIJN

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

MUUR BUITEN KALEI FIJN is een kalkmatte watergedragen gevelverf met kalei-uitzicht voor buiten op basis van sterk hechtende copolymeren en natuurlijke kwartsen.

 


Muur Buiten Kalei combineert esthetische verfijning met hoge functionele prestaties voor buitengevels. Met zijn geavanceerde waterafstotende eigenschappen (W2) en superieure waterdampdoorlaatbaarheid (V1), biedt Muur Buiten Kalei de perfecte oplossing voor duurzame gevelbescherming. Deze verf staat bekend om zijn ademend vermogen en makkelijke verwerking, ideaal voor zowel nieuwe als gerenoveerde oppervlakken.

De unieke formule van Muur Buiten Kalei zorgt voor een zeer matte finish die niet vergeelt en extreem lichtvast is, wat bijdraagt aan de langdurige esthetiek van uw gevel. Bovendien is deze verf reukarm, wat het gebruiksgemak verhoogt, en beschikt het over een hoge flexibiliteit die de kans op scheurvorming minimaliseert.

Dankzij de uitstekende hechtingskwaliteiten is Muur Buiten Kalei ook geschikt voor toepassing op reeds geschilderde ondergronden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk renovatieproject. Deze eigenschappen maken Muur Buiten Kalei niet alleen een praktische keuze voor gevelbescherming maar verzekeren ook een tijdloze uitstraling.

Kies voor Muur Buiten Kalei voor een betrouwbare, ademende en waterafstotende bescherming die uw gevels een esthetisch duurzame en flexibele afwerking geeft.

 

Hij is eenvoudig aan te brengen met een kaleikwast en aankleurbaar in zo goed als alle denkbare tinten. Ook het duurzame kantje vergeten we niet: een levensduur van 10-15 jaar is geen probleem én hij is 85% natuurlijk van oorsprong. Geef je muren in een mum van tijd een authentieke look. 

Toch liever een kalei met een grovere korrel? Dan hebben we onze MUUR BUITEN KALEI GROF - Paintfactory


MUUR KALEI FIJN is geschikt voor buitenmuren in baksteen, beton en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken.


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 10°C is.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Raadpleeg steeds veiligheidsinformatieblad


Vaak samen gekocht met