Nieuw: Lak Hydro Hoogglans

08/07/2021

We hebben het opnieuw gedaan: innoveren met stijl. Meet Lak Hydro Hoogglans: een luxueuze afwerkingslak in een sterk en duurzaam jasje.

Trendwatchers kunnen er niet naast kijken: hoogglanslak is terug van nooit echt weggeweest. Waar het vroeger vooral ingezet werd op ramen en deuren, ontdekken we meer en meer creatieve toepassingen in opvallende interieurs. Een hoogglans meubel in een fel kleurtje als statement piece, of een volledige muur in hoogglans, het kan allemaal!

Juist ja. Lak Hydro Hoogglans mag écht op binnenmuren geschilderd worden. Een accent leggen in je interieur? Yes you can!

Als perfect alternatief voor solventgedragen hoogglanslakken is Lak Hydro Hoogglans zowel binnen als buiten te gebruiken, zonder gevaar voor onze gezondheid. We gaan volop voor duurzaamheid, met 70% biogebaseerde grondstoffen en een energieneutraal productieproces. De Lak Hydro Hoogglans is ook nog eens enorm laag in VOS!  

Onze Lak Hydro Hoogglans schildert als een ouderwetse olieverf, voor een strak en glad resultaat. Hij kan gebruikt worden op tal van ondergronden als afwerkingslaag: hout, hard PVC, beton, pleisterwerk, baksteen én zelfs op gereinigde en geschuurde alkydharsverven! Hij droogt ook nog eens sneller dan olieverven, na één uur al.

Waar je vroeger een groot verschil zag tussen solventgebaseerde en watergedragen lakken in glansgraad is dat nu ook passé: shine on baby! De Lak Hydro Hoogglans heeft de bolle glans die je wil, met een uitstekend glansbehoud zowel binnen als buiten. Nog een voordeel van onze watergedragen lakken is de sterk verminderde vergeling. Je bent dus zeker voor een tijdje goed.

Hoe sterk zo’n hoogglanslak is? BERESTERK! Dankzij de PU versterkte film is je eindresultaat geweldig hardelastisch en krasvast. Je kan ook rekenen op een uitstekende chemische weerstand, uit onze testen blijkt dat de Lak Hydro Hoogglans de alternatieven ver achter zich laat liggen.