Heb je al je gratis* kleuradvies aangevraagd?

29/10/2020

Ben je van plan om je muren een nieuw kleurtje te geven, maar vind je het moeilijk om zelf de kleuren te kiezen? Onze kleurexperts doorkruisen gans Vlaanderen om bij jou thuis het perfecte kleurenpalet samen te stellen dat helemaal past bij jouw leefstijl. Wat je mag verwachten tijdens zo’n kleurenconsult en hoe je een afspraak maakt, vertelt kleurexperte Florence. 

Waarom een kleuradvies aanvragen?

“Door de huidige omstandigheden zijn we veel meer thuis. Daarom willen we van onze thuis ook de plek maken waar we ons goed voelen, waar het gezellig en veilig is”, begint Florence. “We willen ons interieur afstemmen op dit gevoel en er een plaats van maken waar we rust en vrijheid ervaren. Om je hierbij een handje te helpen komen wij graag bij je langs voor een kleuradvies”.

Wat houdt een kleuradvies in?

 Je kan online, via mail of in één van onze Paintfactorywinkels een kleuradvies aanvragen. Afhankelijk van de regio komen Florence of Nancy bij je langs. “Wij gaan samen door alle ruimtes die je wilt aanpakken, bekijken ondermeer de lichtinval in de woning en we luisteren ook vooral naar wat je mooi vindt. We leren je persoonlijke smaak en die van je gezinsleden kennen en we verzamelen alle ideetjes en inspiratie voor een moodboard. Dit duurt ongeveer een tweetal uren”, legt Florence uit.

“Elke woning is anders en iedereen heeft een andere smaak”, vertelt Florence. “Voor elke woning starten we dan ook met een blanco canvas. Ik werk graag met één hoofdkleur dat op een of andere manier in elke ruimte terugkomt. Vooral wittinten zoals graanbeige of kasjmierwit zijn kleuren waar ik graag mee werk. Ze zorgen voor rust en harmonie en zijn heel dankbaar om te combineren met een accentkleur of andere texturen zoals bijvoorbeeld behang”.

“De inkom is een ruimte die voor mij in het oog mag springen”, vindt ze. “Het is de plaats waar je de mensen ontvangt en waar je mag imponeren met een eerste goede indruk. Ook in de leefruimte kan een kleuraccent een blikvanger zijn of net niet. Wil je het accent leggen op bijvoorbeeld een opvallende zetel of een uniek meubel dan houd je het beter neutraal voor de muren”. Ook de keuken en de slaapkamer zijn volgens Florence ideale ruimten om helemaal out of the box te gaan.

Jouw kleuradvies op maat

Na het consult ter plaatse ontvang je van onze kleurexperte een uitgebreid verslag met een waarheidsgetrouwe afbeelding van alle geadviseerde kleuren. Begin alvast maar te dromen van je nieuw interieur en maak je lijstje met alle verf en benodigdheden.

* Praktisch

Na het advies betaal je 140 euro (woningen < 40 km van onze winkel) of 160 euro (woningen >40 km van onze winkel). In ruil krijg je meteen een waardebon voor hetzelfde bedrag. Deze bon kan je dan inruilen bij een van onze winkels bij aankoop van verf en toebehoren vanaf 350 euro.

Nog dit:

  • Onze kleurexpertes stellen, naast onze verfkleuren, je ook graag onze behangcollecties van HookedOnWalls en Masureel, muurstickers van Lou and Friends, en alle Orac referenties voor.
  • Een kleuradvies is enkel mogelijk voor een volledige woning of minimum twee verschillende ruimtes.