derde keer is trakteren

26/03/2021

 

Onze regering heeft drie lockdowns nodig, maar gelukkig hoef je bij Paintfactory maar één online bestelling te doen om kans te maken op een geweldig tuinfeest na de coronacrisis. Wij voorzien een mobiele tapkraan die bij jou op de stoep geleverd wordt, Brugse Zot inclusief! Elke online bestelling gemaakt tussen 27 maart en 25 april 2021 geeft je een deelnamekans. Dus schilder dat tuinhuis, geef die muren een opfrisbeurt en droom al maar van die frisse schuimkraag. 

Onze Paintfactorywinkels blijven open met aandacht voor de geldende veiligheidsregels. Uw gezondheid en die van onze medewerkers is cruciaal. Plaats jouw bestelling via de webshop, e-mail of telefonisch. Je kan je bestelling in een van onze winkels afhalen of deze thuis laten leveren. De collega's in Brugge, Gent, Antwerpen en Hasselt staan voor je klaar.

Thuisleveringen
Binnen een straal van 25km rond een van onze vestigingen

Alle bestellingen vanaf 100 euro incl BTW worden gratis geleverd met onze eigen transportdiensten. Onder de 100 euro vragen wij een leveringskost van 15 euro incl BTW. Wij leveren contactloos. Wij bellen aan en onze goederen worden op de stoep aan jullie voordeur geplaatst door onze bezorgers. Retours kunnen niet meegenomen worden.

Paintfactory Brugge, Antwerpen en Gent werken met een vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Buiten een straal van 25km rond een van onze vestigingen

Wij leveren alle bestellingen in heel België en Nederland met DHL of bpost. Dit kost 30€ incl BTW . Wij leveren gratis vanaf 400 euro incl BTW. Aangezien dit door een externe pakjesdienst wordt uitgevoerd, kunnen wij geen exacte leveringsdatum garanderen. Maar dit zal in de meeste gevallen binnen de 2 tot 3 werkdagen zijn.

 

Nog even doorbijten, we komen hier samen door.

Het Paintfactory team