BRUUT - textuurverf

11/08/2022

Hallo! Fijn dat jij ook wil ontdekken wat Bruut kan doen. Zoals je weet is dit een product in ontwikkeling, en ben jij een van de eerste die het mag ontdekken. Meer weten? Schrijf je dan zeker in voor onze BRUUT ontbijtsessies voor professionals!

Download de meest recente technische fiche van deze pagina, en vooral: deel je ervaring met ons! Dit kan via milo@paintfactory.be, onze winkels, Instagram en Facebook. Tot snel!

BRUUT is een lokaal geproduceerde minerale textuurverf met een verbluffend natuurlijk uitzicht. Het is een watergedragen afwerkingsverf, geschikt voor binnen en buiten. BRUUT nodigt uit tot creativiteit en is perfect geschikt om muren, plafonds en schrijnwerk op een eenvoudige manier een stijlvolle, natuurlijke look te geven.

De kleurencollectie

We zouden Paintfactory niet zijn zonder onze FAVO kleuren. Voor Bruut hebben we een selectie aan FAVO kleuren gekozen die de rijke textuur benadrukken.

Ontdek onze Paintfactory Favo Bruut kleurencollectie en andere kleuren hier.

 

 

Voorbereiding

Mits een goede voorbereiding kan Bruut op zo goed als alle oppervlakken aangebracht worden. Het oppervlak moet droog, proper en stabiel zijn, en voorzien van de juiste primer. Bekijk voor je begint altijd onze technische fiche zeer aandachtig, deze kan je via de QR code downloaden. Bij twijfel neem je contact op met een van onze winkels. 

Afwerking

Oppervlakken die veel te verduren hebben kan je met de Bruut Sealer Mat afwerken. Opgelet, om die subtiele nuances en exceptionele matheid te behouden breng je de Sealer flinterdun aan. Lees dus zeker de technische fiche voor je begint.
 

Textuur brengen

Met Bruut geef je je oppervlakken jouw persoonlijke look. De manier van applicatie, tussentijdse droging en afwerking zorgen voor een uniek eindresultaat. We raden aan om de tijd te nemen om te testen welke textuur jij wil. Bruut is een natuurlijk product dat zich aanpast aan jouw hand. Er zijn talloze manieren om textuur aan te brengen, hieronder 2 voorbeelden.

Natuursteenlook

 

Animale look